Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar mot tiden

tiden springer

spelar med tankarna

dömmer viljan

 

Så mycket att göra

men inget som ger lust

inget som stillar

den eld som brinner 

 

Spelar mot tiden

en stund

ligger vinsten mot mig

men sen byter den snart

och näringen

energin byts ut

förrvirrar försvinner i tidens rum 

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-12-01 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson