Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnenas förvirring

Sinnena är i uppror

får tiden att gå

men stannar minuterna

 

Tankarna snurrar

ljuden ekar

finner tonen

men den försvinner snart

in i dimman

 

Sinnenas förrvirring

når kanten

ger luften rum

men efter ett tag

ger allt ett svar

och stunden smulas sönder

för att åter byggas upp

tills nästa gång




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 161 gånger
Publicerad 2007-12-01 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson