Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lutar mig tillbaks

Måste ta det lugnt

låta svaren ha sin gång

låta morgondagen

ha kvar sitt mysterium

 

Låta tiden sjunka

glömskan finna botten

och glädjen nå toppen

och ödet själv bestämma vad

nästa år har att ge

 

Lutar mig tillbaks

finns inget skäl att springa

tiden flyttar ändå

rätt till slut

tankarna behöver vila

och dagen finna sin charm

i dystert mörker

för att se det

som är gömt

under varje sten. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-12-01 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson