Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblicken föds

Varje gång jag hör din röst

bildas en dröm

 

Varjer gång vi ses

skapas ett andetag

 

Ögonblicken föds

bildar någon

ställer framtiden på prov

samtidigt

bildas säkerheten 

om svaret på vad som kommer

genom en gåta 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 17:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
mycket mycket vacker och finstämd
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson