Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

täcker över gårdagen i morgondagens ljus

Gårdagen

bar trasor

fallit i den djupaste grund

 

Rivit sönder

ödets väg

trillat tills orken försvunnit

 

Men efter vilan

bytes trasorna bort

såren börjat läka

och flyttats upp

men bakom fasaden

fanns dimman kvar 

och  frågorna som aldrig fått svar

 

Täcker över gårdagen i morgondagens ljus

lindrar smärtan

ger möjligheterna åter en chans

och luften åter tid att glänsa

bortom tomhetens dalar. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-12-01 17:32



Bookmark and Share


    eva m h
Det finns ett hopp där på slutet!
2007-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Så ödet blev inte din väg...
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson