Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom drömmen

Drömmen lever

känner fortfarandre dess ljuva doft

 

Lugnet skapar kaos

sinnena når solens strålar

 

Men bortom drömmen

står skuggan av tiden

som gömms i gråzonerna

 

Och dagen ställer åter sina krav

i verkligetens sken 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-01 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson