Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många frågor inga svar... som vanligt :D


Fanns dem??

Jag läser sagor
drömmar från en annan tid
En människas påhit...

Och jag kan inte undgå att undra
Om det verkligen har hänt...

Fanns det verkligen
riddare i glänsande rustningar?
redo att offra sitt liv för den rätta kvinnan?

Fanns det verkligen
drakar redo att förstöra allt?
Elda upp dem heroiska hjältar
som var på jakt efter evigt namn?

Fanns det verkligen
trollkvinnor och män?
Med enorma krafter som kunde skydda oss?

Fanns det verkligen
slott av finnaste kvaleté?
Och kungar som skyddar sitt folk?

Om det nu verkligen fanns
vart tog det vägen?

Vart är alla hjältar?
Alla riddare på slående hästar?
Vart är alla ödmjuka män?
Dem som dyrkar kvinnors steg?

Är det en tid borta för alltid?
Glömd som när från enstaka böcker...
historierna om modiga män och kvinnor
som var villiga att offra allt för sitt land...
och sin kärlek...

En tid försvunnen
i människornas växande egoism...




Övriga genrer av Sikska
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-12-01 18:34



Bookmark and Share


  TjejenSomGråterTyst
bra gjort fia... du har verkligen fängslas av famtasy(A)
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska