Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decemberkänslor



vi sitter på café
dricker latte
och röker marlboro
\"rökning dödar\"
läser jag på paketet
han tar min hand
under bordet
och jag ler
han är så otroligt vacker
och han sitter här
bredvid mig
\"vet du vad..\" säger han,
\"jag skulle vilja
hångla upp dig
i en gränd
här utanför.\"
jag tittar på honom
och han ler
\"vet du vad..\" säger jag,
\"det skulle jag
inte ha något emot.\"
han tittar på mig
och jag ler
vi klär på oss
går ut i vinterkylan
han skrattar
och tar min hand
jag skrattar också
23:45
det är stjärnklart ute
vi skrattar
älskar varandra
och letar efter
närmaste gränd




Fri vers av rebekka
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-05-12 13:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag tycker du har fått till en underbar liten berättelse i diktformat och jag ger dig en femma
2005-05-12
  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka