Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som en hiss!

Livet är som en hiss!

Kan du inte förstå hur jag kände när du bad mig att gå för att aldrig mera komma tillbaka till dig igen
Kan du inte förstå att jag blev mer ledsen än glad

Du kan visst inte förstå vilka djupa sår som jag fick när du bad mig att dra
Ta nu och stick!
Visa dig inte här igen
Stick från stan
Och jag som trodde att du var min bästa vän

Livet är som en hiss
Där förändringar kommer och går upp och ner i all evighet
Det är bara att hoppas att man är stark nog att klara av alla dom prövningar som ställs inför i sin många gånger dystra verklighet
Att man aldrig tappar hoppet om en bättre morgondag




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-12-02 18:45



Bookmark and Share


    tramp
ja mycket sanning i detta.
Life goes up and down ...det är bara att åka med och försöka att njuta av färden så gott som det går !
2007-12-02

  Michaela Dutius
ja du Ken, det gäller att alltid orka tänka..det blir bättre imorgon.
Stark text som jag tycker om
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel