Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätdejt i IT samhället...




Du kunde inte komma
Eller rättare sagt du han inte då
När vi skulle träffas
Du kommer en timme senare
Du skulle raka benen innan…


Hm gillar långa ben
30 minuter per ben, låter skapligt…
De ska bli härligt att se dom
Dina långa, vackra, nyrakade ben..


Hm vad tänkte du att vi skulle göra förresten
Om du behöver raka benen….
Ja jajajajajajaja just de….
Shave it eller shake I T baby




Fri vers av LassO
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-12-02 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO