Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min andra halva

innan jag träffade dig så var jag övertygad om det mesta.
jag trodde jag visste vem jag var och jag trodde jag visste det mesta om vad kärlek handlade om.
men icke. gud så fel jag hade.

när jag nu har träffat dig så har jag förstått. du är en person som jag vill knyta mig väldigt nära intill.
jag känner att du och jag har så mycket gemensamt, under ytan. detta för oss så nära varandra att jag blir helt varm inombords. låt det aldrig sluta.

stunderna utan dig får mig att förstå att du är allt jag inte är. jag märker hur svårt saker som jag vanligtvis tycker är simpla, hur svåra de blir utan dig. jag är inte den som har lätt för att binda mig till folk, tvärtom.
därför måste jag säga att du är speciell min älskling. du är one of a kind.

jag känner hur min andra halva saknas när du inte är här. för du har egenskaper som jag inte har, du gör mig hel när du är med mig. och jag hoppas du känner likadant. för du gör mig så sanslöst lycklig.
det är så fint. när två halvor blir till en hel.
kallar det riktig kärlek.




Fri vers av A-hlberg
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 22:46



Bookmark and Share


  Ezo
oj oj oj, någon här är riktigt kär :) Vacker och ungdomlig kärlek :)
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg