Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan verkligheten bli som en dröm

Kan se dagens ljus

höra sången om imorgon

resa mig upp från igår

 

Men seglar mitt skepp

på måfå

eller börja jag leva

efter mitt inre

 

Kan verkligheten

bli som en dröm

kan du verkligen vara sann

eller försvinner du 

när  stunden har passerat

och vinden drar förbi 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 23:19



Bookmark and Share


  Mal
Så fint ! :)
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson