Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väcker liv

Känner styrkan

växa

livet börja le

och  solen stråla i själen

alltmer 

 

Jag lever för idag

men längtar ändå till imorgon

reser mig upp för att nå mig själv

känner glädjen över att bara vara

och ser tiden ändras i medvind

 

Ögonblicken ges

tillfällen börjar finna fäste

och en känsla

väcker liv

i det jag föralltid trodde var dött

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-02 23:24



Bookmark and Share


  aol
starka rader som grep tag
2008-02-03

  Nikolai Jungsin VIP
Ny kraft och längtan framåt
2007-12-20

  Ronny Berk
så strålar känslor när tiden värdas i medvinden...väcker livet och styrker själen...
2007-12-04

    eva m h
Hopp!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson