Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ära vad är det

Jag  står brevid

ser mig själv gå under

men så tog det slut

jag såg botten på kistan

förstod att det bara fanns

en väg därifrån

 

Folk sympatiserade

tyckte handlingen var fel

lät bli att ge en förklaring

 

 Ära vad är det

att stå på en scen

och se livet gå under

att veta att man kan

men att ära nån

av sympati

varför? 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-12-02 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson