Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje

Vaje gång

stunden ges

är det dax att öppna

möjligheterna

 

Men att se

varje detalj för sig själv

det faller i glömska

och så glöms ögonblicken bort

 

Varje dag

är en ny

men allt känns glömt imorgon

minnena stannar

men bara som minnen

man vill inte leva för stunden

men lever oftast bara i stunden

 

Att se

varje tid

som något särskilt

gör all tid så speciell

och när nästa dyker upp

är den ändå glömd

men varför

vad tar bort uppskattningen 

när faller förståelsen

om puzzlets detaljerade bitar

på plats 

då har du också löst gåtan 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-12-02 23:44



Bookmark and Share


  stefan.g
Intressant text, tack för läsningen!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson