Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptagen

Dina ögon mötte mina
du log och tog min hand
jag tog ett steg och försvann
in i din stora varma famn

Du svängde mig ut i dansen
ståtlig och trygg din hand på min rygg
din andedräkt varm mot min hals
du sa jag har inga krav på dig alls

Dina ögon säger mer än jag vill höra
allt för mig vill du göra
men jag är inte fri att ge, det du vill ha
kan bara dela dansen,här,nu idag

Verkligheten kommer allt för snabbt igen.
Musiken tar slut och drömmen med den
känner dina ögon i nacken när jag går
men hoppas och tror att du förstår!







Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 521 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-12-03 00:46



Bookmark and Share


  glittertindra
den där wow-känslan dyker ibland upp bara för en dans... danskemi... fascinerande fenomen... behöver fördenskull inte vara personkemi i vardagen...
2007-12-14

  Lejonhjärtas poesi
Härligt diktat om upptagenhetens våndor i dans som det svänger om!
2007-12-05

  Ulf Lagerholm
när man uppnått en viss mognad är
det dags att sålla agnarna från vetet
som det ju skrivs -

ler igenkännande när jag läser din
goda text -

å just det där;
\"din andedräkt varm mot min hals\" -

då är det förbannat svårt med analys,
jag hade förmodligen åkt dit så att det
klöste om det -
2007-12-04

  Ronny Berk
som i vacker vals vara men där centrifugalkraften medverkar till att hålla avståndet...
2007-12-04

  * Ammi *
så bra skrivet om sånt som händer, känslor .. tid och rum är fel och rätt
2007-12-04

  Patrick K
jättevackert!
2007-12-03

  Just Emotions
kanonbra!!!
2007-12-03

  Yvonne
Bra diktat med flyt och fantastiskt innehåll. Oj, oj, där gällde det att ha karaktär! Kan riktigt uppleva känslan när jag läser dikten. Applåd!
2007-12-03

  aol
vilken känsla att dansa med en så söt kvinna men han förstog
2007-12-03

  Mats Henricson
Fint om tillbakahållna känslor, om behärskningens svåra konst,när man allra helst vill ge sig hän, men konsekvenserna blir alltför omfattande...
2007-12-03

    Aurora Borealis
Bra och träffsäkert!
2007-12-03

  -Ulla Tilemo- VIP
Ett gott ögonblick i livet, som du förmedlar här. Din längtan finns med, men också din styrka. Ibland måste man gå. Jag tycker om den här mjuka fina texten.
2007-12-03

    smurfelinan
känner mej tillbaka dragen ochlängtande på samma gång,när jag läser sen här...
vacker..
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl