Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har mig i sitt våld!

Hon har mig i sitt våld!

Hon är en hård lady och hon är vacker som få
Hon har mig i sitt våld och ibland kan det bli jobbigt så
Men jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne
Vart skulle jag kunna tänkas ta vägen och vart skulle jag kunna tänkas gå
Önskar att ni kunde vara i mina byxor för då kanske ni skulle kunna förstå att när kärleken har en i sitt grepp
vill man aldrig att den ska få försvinna

Jag behöver hennes kärlek för att må bra
Visst är hon lite crazy men det gör ingenting
För det är ju även jag
Och när vi sen är tillsammans smälter vi alltid ihop i en mix utav leenden
Leenden som gör att man känner sig glad
Kan det bli bättre än så?
Jag bara undrar

Hon har mig i sitt våld ……………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel