Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparens

 

 

tunna
som flor

är de tankar

som
flyktar mig


jag sluter ögonen

för
att se bättre

 




Fri vers av Nattviol
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-03 10:31



Bookmark and Share


    Martall
ojojojoj wow
grymt bra ihopknåpat
2007-12-04

  Ronny Berk
slutna ögons flor av tankar berör den som vågar lyssna... så vacker poesi...ja...
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol