Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Achmed och Akira

Akira

som Japans bergs klippor
stöpt i honungsgåvor
stiliserad som den blå månen
över körsbärsträdens toppar

Achmed

alla vägar möts i solhår
speglad i urskogstjärnen
en fri hök på jakt över horisonten
ett rött lodjurs andetag i snön




Fri vers av objekt3
Läst 566 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-12-03 15:39



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
*suck* Polerad och kitschig. Så där UTSÖKT vacker. Som ett olycksfall i arbetet.
2008-02-13

  nitedrive
Mycket vacker,allra sista raden är så läcker.
2007-12-19

  aftermath
vilka rader att njuta
skönskrivning
2007-12-19

  isabel louise
åh så vackert!
2007-12-18

  Ezo
Mycket vacker.

\"en fri hök på jakt över horisonten
ett rött lodjurs andetag i snön\"
2007-12-12

  Shininkagemusha
Jag hänger inte med på den här men jag gillar den. Jag får bilder, jag stannaar till och funderar.
2007-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Ja...denna Akira...Suck...
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3