Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är det som goda vänner är till för!

Det är det som goda vänner är till för!

Om jag grävde mig själv en grop så djup att jag inte skulle kunna ta mig upp
Skulle du då min vän sträcka ut din arm och räcka mig din hand eller skulle du bara titta ner på mig och fnysa lite innan du fortsatte att gå din väg
För du skulle tänka
Äh, inte mina problem
Så vännen min?!
Fråga nästa som kommer förbi

Om du min vän grävde dig en grop så djup att du inte skulle kunna ta dig upp skulle jag självklart sträcka ut min arm för att ge dig en hjälpande hand
Om du nu ville ha den
För det är väl det som goda vänner är till för
Att finnas där för varandra om någon har det jobbigt eller har hamnat i trubbel




Fri vers av Ken Cassel
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 15:53



Bookmark and Share


    Nattviol
jag vet!

ömt och
fint skrivet, vännen!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel