Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inte ens vågat logga in här fullständig skriv-kramp! Men nu måste det släppa nån gång!


Så jag bara skriver.....



......
Oj nu var det minsann ett tag sen sist...
Och jag har inte hittat orden
lusten
känslan
så jag bara skriver..
försöker få bort min kramp.

Jag har ändå mått så otroligt bra
bara lidit av sömnbrist.
Haft så mycket att göra
Inte hunnit känna mig ensam
fastän Camillas säng står tom.
Hon jobbar i grannlandet och mår kempe-greit

Jag är blond igen
Annette i \"sitt rätta jag\" är tillbaka
Det borde vara perfekt
Fast i lördags....
Ja då dök hon upp!
Ni vet hon \"den där som ställer sig i vägen i din spegelbild\"
och jag fick känslan av att vara gammal, fet och ful
och undrarde vad fan jag hade ute på krogen att göra.
\"Den där\" skrämde hem mig
med \"svansen mellan benen\"
Sen kom jag tillbaka några timmar
Fast hon jagar mig
jag känner mig förföljd
jag grät nästan på jobbet idag
kände en stor tjock klump i halsen och bröstet

Nä nu är det dags
Jag måste träna!!!!
Vågar mig inte till gymet ensam
så jag har plockat fram allt jag behöver
och svettats som en tok hemma
Bästa medicinen mot dämpat humör
och för att hitta tillbaka till sig själv igen
och för att skrämma iväg \"den där i min spegelbild\"




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 18:22



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Välkommen tillbaka och åkommorna känns igen, skriv bara skriv och lev livet med hjärtats lust!
2007-12-03

    Skye
Bästa sättet att bli av med skrivkramp är väl just att skriva! Har samma problem och önskar jag hade ditt mod att skriva mig ur det istället för att fega och vänta på att nånting ska hända...

Den där \"fulingen\" som står i vägen känner jag också väl igen men det låter som om du funnit ett sätt att hantera det.
2007-12-03

    JJ VIP
Skrivkrampen är nog över nu, för det här var faktiskt underhållande läsning! Den där spegelbilden känner jag igen, fast ibland behövs inte ens en spegel för att skepnaden ska synas... Tycker om din äkta text! Mvh. JJ.
2007-12-03

  prinscess VIP
mmm välkommen tillbaks
2007-12-03

  stråströ
hoppas din skrivkramp lossnar :) vet hur de känns, har själv haft det ett tag. Men jag tor det är som du säger, man skriver nog bäst när man mår lite sämre, även om det inte är ett krav. Fortsätt så!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen