Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas inte detta låter desperat Det är jag inte! jag bara saknar..... ofta, men inte alltid, ensamhet kan vara farligt bekväm.


Du underbara man!




Du vackra underbara
du man
med ditt vackra inre
Du som får mitt hjärta
kvinnors hjärtan
att slå ett litet extra skutt
Som delar med dig av din värme
din känsla
din äktet
VAR ÄR DU?

Vet du hur många ljus jag tänder varje dag
för jag fryser
vet du hur kallt det är här
vet du att jag längtar efter dig
och inte bara jag
det är många som väntar
många i samma sits

Vet du att jag ibland pratar med dig
delar mina diskussioner
låtsas att vi lagar mat ihop
delar måltider

saknar din andedräkt
även på morgonen när den säkert inte är lika bra
som min
värmen från din hand
din röst
dina ögon som ler
bara du
underbara du

Äh, jag sätter på lite te
bänkar mig i soffan snart
har TV:n som sällskap
och drömmer......




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-03 19:41



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
kan jag kopiera den och lägga på min sida också*ler*
2007-12-04

  Ronny Berk
en kopp the med skinksmörgås i väntan på drömmen om ett sevärt TV-program är inte att förakta...och detta tillsammans med den mannen som finns så nära att...
2007-12-04

    ingvar VIP
Tack och lov finns det sådana människor, både kvinnor och män. Personer, som gör tillvaron litet mindre vilsen! Som gör livet lättare att leva. Jag hoppas - och tror - att Du ska finna, den Du söker! Lycka till!
2007-12-03

  ~~*MariamAurore*~~
den rätte kommer
tro mig
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen