Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbrott

Älskling

trodde du

att ditt inbrott i
mitt hjärta
inte skulle
märkas

det var som
om dina verktyg
lös upp den iskalla
och mörka vinternatten
där jag hade fått treva
mig fram

tack

för att du
bländade
mig med
solen och
ännu värmer
med din närvaro




Fri vers av Zekehl
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 19:48



Bookmark and Share


  Magica VIP
vackert!! attan va romantisk, sällsynt idag :) ... iaf...applåder!
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl