Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se tillfället

Dagen började som vanligt

tiden flöt

som vilken dag som helst

 

Tog  en runda

gick bara för att andas

 

Då hände det

tillfället som gavs

gav mig en ny chans

att vara den jag är




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-12-03 20:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så underbart med et ttillfälle att vara den man är- och vackert och starkt beskrivet
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson