Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har blivit en rutin, tydligen






ding ding dong

ding ding dong





dong dong
ding






Du hör klockor som
ringer utanför
kyrkan men det
är varken
begravningstoner eller bröllops
toner för det är
göra-slut-klockor som
slår dom högljudda
slagen






Och du ville
få vårat äktenskap
anullerat men
herregud! vi är ju
inte ens gifta! inte ens
förlovade





Du gav mig
aldrig någon
ring





Du gav
mig faktiskt
ingenting inte
ens en av dina
tröjor
fastän du visste
att jag älskade dom



Jag älskade dig





















(Jag älskar dig)













Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-12-03 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge