Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE...


Vart du än är, så är hemma hos dig

 

 

jag vaknar varje morgon
från mina drömmar med dig
kliver upp ur sängen
snubblar på livet
som är så tomt utan dig

mörkret kommer snabbt
vintern känns så dyster och kall
trots julpynt och slingorna som lyser upp verandan
så är du den enda som kan hålla mig varm

ser och hör regnet som faller från skyn
och regnet tar mig återigen tillbaka
till den där underbara och mysiga dagen
då jag lärde mig allt och fann meningen med livet

jag föll för dig då
föll för allting som du är
det finns inga ord
jag är bara så kär

och regndropparna tycks aldrig ta slut
det faller ändlöst precis som min kärlek för dig

jag vill bara sätta mig på nästa tåg och åka hem till dig

för regnet spelar ingen roll när jag är med dig
jag blir dyngsur och torr på samma gång

med dig så spelar vinterns mörker och kyla ingen roll
för din famn är så varm
och dina ögon lyser upp min värld

så låt mig komma hem
hemma är hos dig
vart du än är

hemma är i din famn

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-03 20:08



Bookmark and Share


  aol
bara så vackert
2008-08-15

  Elin F
oh, i like :)
2008-08-15

  Lyckohäxan Enediel
Så himla vackert skrivet...snyggt!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP