Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitarna faller på plats

Bit för bit

nu finner jag varje plats

låter tiden ge bitarna rum

 

Låter allt få rum

låter minuterna öpnna vyerna

Se utvecklingen

ge verkligheten en andra chans

 

Bitarna faller på plats

äntligen finner jag 

mig själv

och vågar låta saker ske

och tro på att slutet

är bättre än sagan

och livet fylls in i minsta detalj 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson