Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

domstolsnätter



blickar in i skugglandet
korp fjädrar gör min bädd
full av domstolsnätter

väckarklockorna hamrar in sömnen
stillsamt droppar giftet
genom de tappades ådror

ur skugglandet reser sig
urdruckna gestalter
från tiden innan

korpfjädrar på min bädd




Fri vers av Neal
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-12-03 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal