Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låter titeln konstig?


Svarta fåglar en svart sol

Svarta fåglar
en svart sol

de sjunger
ikapp i koppen
för att möta
och fånga dagen

i kroppen som
sakta tänds
och tvättar bort
sina skuggor
där ödet smyger
med sina lotter
dolda under
sina naglar
på roulettehjulet

jag önskar mot
dessa svarta
fåglar och den
svarta solen

jag önskar mig vingar

men än så länge
har de bara lyckats
sjunga mig till sömns
eller fri från drömmar
som ibland slokar i brist
på bränsle men fortsätter

att andas hopp
under ytan på de
svarta fåglarnas
och den svarta solens
kedjor till himlens
oändlighet




Fri vers av Zekehl
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 20:15



Bookmark and Share


  Magica VIP
oj va denna kändes djup :) Funderar på vad du menar med den svarta solen, är det att när den ses mörk för oss lyser den nån annan stanns? Koppling till svarta fåglar och känslan av önskan om frihet så blir det hela ännu mer mysteriskt då man ser vanligtvis en vit fågel som frihet...iaf bra skrivet, väcker tankar!!! :)
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl