Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannar

Vågar jag ge

vågar jag öppna själens

stängda dörrar

 

Du verkar så bra

du får känslan inom mig

att flöda 

och det ökar hela tiden

men rädslan finns där

öppnar jag mig helt

krossas jag då

 

Stannar lyckan

eller gå den sin väg 

hela mitt hjärta skriker

och jag hoppas att allt

slutar rätt 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 20:22



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en sökandets och förhoppningens text... så väl skrivet om känslor
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson