Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldsänglar

Hur skulle jag
stava till hjärtslag

skulle jag kunna

plocka några
av dem som
blommor åt dig

min ängel av eld

känner du omfamnar
dig när du flyger med
mig till stjärnor av is
som vi kan smälta bäckar

de kan läka
såren på våra
hjärtan som vi fick

när helvetet
grät i våra spår

nu reparerade
med cement
och betong




Fri vers av Zekehl
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl