Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har framkommit vid diskussioner med andra män, hur kvinnor värderar och frågar saker... \"innan\"... efter nån vecka så kan de helt plötsligt börja tala om hus, barn och annat som får alla män att fly.. på det stadiet.


Förspel till dejt


Dina ögon, värderar mej
Är det månne så, att jag är värd att träffa dej
Eller ska det faliera på något…
Skarpt utrönande av mitt inre pågår

Kanhända faller jag ur, i första gallringen
Den grova, för ful helt enkelt
Klarar jag den så kommer nästa
Utrycker jag mej klart, sanningsenligt

Är jag desperat, den 3e bedömningen
Är jag pervers, den 4:e…
Är jag månne lite sextokig
Hm bra och/eller dåligt?

Kommer jag att hänga mej på
Om det inte passar
Klarar jag av att tillfredsställa dej
Är jag sanningsenlig… igen, viktig bit

Jag märker att du kör hela galleriet
Och din rädsla finns där nånstans
Ska du fråga om referenser
Jag ler, undrar hur du skulle förklara det

\"Jag behöver referens på en kille som du känner
Vi ska träffas och ev ha sex
Klarar han det eller? Vet du nåt om storleken?
Hur länge och hur ofta?\"Ler vid tanken…

Tänker på en gammal skämtbild om en anställningsintervju
Där personalchefen frågar: ”Har ni några referenser”
”Nej men jag har stora tuttar” svara hon och sliter isär blusen
Är det så stor skillnad på män och kvinnor…

Kan vi träffas, är det kul, skrattar vi
Tänds några invärtes ljus
Verkar det vara någorlunda intressant möte
Så fortsätter vi och sen så… möts vi igen

Tills vi inte har lust längre
Tänk va skönt och va man
Slippa dissekera allt innan,
Slippa vara så förbannat märkvärdig

Du vi möts vi fikar, surrar lite
Passar det inte så går vi
Och sen är det inget mer med det
Vill du inte det, så skiiiit i de för all del…


(undran,frågade eller spånade aldrig om det jag var bra på, hugga ved, snickra, djupa diskussioner, meka bil, ta hand om barn, kyssas, snöskottning, livslust och positiv livssyn, detta och mycket mer, glömde du att fråga om, därför så riskerade du att missa denne högkvalitative man, liksom du missat alla liknande innan)




Fri vers av LassO
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 06:02



Bookmark and Share


    Nattviol
men vi är inte där än..
i det fria förhållningssättet
gentemot varandra.. trots
att en del försöker...

det handlar om mycket
gamla och inrotade ritualer
mellan män o kvinnor
ojämlik sexualitet, förtryck
tabun...
visst - vi skriver 2007 nu
men fortfarande fungerar
vi som 1700-tals människor
utan att ens reflektera över det!

men bra att du tar upp ämnet
det visar hur det är..
människors förväntningar
och förutfattade meningar
om varandra..

sist men inte minst så tror jag
att alla är så satans rädda att
bli svikna och sårade..

för vi har aldrig lärt oss hur
man hanterar dylika känslor -
där är vi alla oskulder!

; ))
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO