Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM min vän



Min vän är vacker
Hennes hår ger en lust att dofta i
Hennes ögon är varma, och ibland heta
Hennes humör kan växla som ett aprilväder
Hennes hals skall kyssas, ofta och intensivt

Det heta humöret kokar ibland
Så man ser känslorna utanpå
Genom ögon och kropps språk
Hennes vackra byst är fast och eggande
Benen som en danserskas
Smidiga, långa, lockande

Hennes mun är bestämd
Inget leende om det inte finns fog
Man vill inte ha hennes irritation
Då knycker nacken
Och kroppen utstrålar ”kom inte hit”

Men då vi möts i kärlek
Så ser jag de milda ögonen
Och varma händer smeker mej
Lusten bolmar ur din härliga kropp
Och jag är i himlens förmak…




Fri vers av LassO
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-04 07:09



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Du beskriver verkligen din vän på ett väldigt kärleksfullt sätt :)
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO