Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimelickar om människornas vardagsliv med lite fräckisstuk......


Rimelickar...

En svensk sjökapten från Vara
hade käkat fransk snigel
hans mage den kärva
fick ont i inälva
och spydde som värsta räva...


En skåning ifrån Arlöv
gick i säng med en Lundatös
men hon va kontaminerad
så han ble generad
som blixten han då pös...


En svart vagabond ifrån Ströget
gått vilse han hade i köket
för det va så stort
saknade port
och kocken va värsta bögen...

En tosig stinta från Säter
ofta i sängen väter
när hon blir kåt
så hon går åt
brorsan hennes då träter...




Fri vers av Mats Henricson
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-04 14:45



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Underhållande!
2007-12-04

  Daniel_78 VIP
fast de rimmar ju inte så jättemycket eller
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska