" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Jag älskar dig också

 

 

 

Tårar rinner nerför bloddränkta kinder
Jag älskar dig också

 

Jag älskar
Dig också

Tårar rinner nerför bloddränkta kinder
Jag älskar dig också


 

Tårar rinner nerför bloddränkta kinder
Jag älskar dig också

Jag älskar dig också

Jag dig också älskar

 

Jag
Älskar
Dig
Också

 

Jag
Älskar
Älskar
Älskar
Dig Också

 

 

Älskar

 

Dig




Fri vers av Maggda
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 16:04



Bookmark and Share


  joss
aw :)
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maggda