Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många gånger nu har jag blivit bestulen

Många gånger nu har jag blivit bestulen!

Så många gånger nu har jag blivit bestulen på min kärlek då mitt hjärta gått itu i tusen bitar
för bara smulorna har lämnats kvar
Och varje gång som det händer så vet jag om att det är jag som illa far
Men nu får det vara nog med hjärtesorg
och eftersom mina axlar redan bär på så mycket börda så gör det mig ingenting Gud!
Så släng på mig ännu en korg med sorg, för nu för tiden är jag en härdad en
för smärtan har jag låst in i ett litet rum långt in i min själ
Visst händer det att jag tittar in där ibland bara för att se om det fortfarande är ett kaos där
där allting bara känns så fel
Så trots alla mina sorger och besvär ger jag mig fortfarande in i leken i hopp om att ännu en gång kunna bli kär
Jag undrar bara vad hon gör just nu?
Jag undrar bara var hon är




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-12-04 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel