Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kan inte gråta!

Hon kan inte gråta!

Jag har en god vän, en käresta som inte kan gråta
Så varje gång som jag ser att hon är ledsen börjar mina ögon att flöda för tårarna faller ner mot marken som regn
Regnet blir till en liten sjö
Och med tårarna som faller följer även smärtan med då den drunknar för att dö
Och eftersom hon nu är en av mina tvillingsjälar lyckas jag alltid på något sätt att hjälpa henne att börja le igen
då jag kramar om henne till illusionerna om att vi står i stallet fullt med vackra hästar till doften
av nyslagen hö




Fri vers av Ken Cassel
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 16:56



Bookmark and Share


    Nattviol
doften... kittlar min näsa
och jag tänker på
sommar...

; ))
2007-12-04

    Nattviol
fin..
många kan inte gråta
är så rädda för att gråta..
då är man ju svaaag..


men kan det inte stå
´till doften av nysått hö...´

; ))
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel