Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress eller omänsklighet



Med ett öppet sår i din själ
du blöder
Ingen kan undå att se det
ändå vänder sig de flesta om
rusar snabbt förbi

och ibland är det bara en kram som behövs

Men om du inte är den..
...den som stannar upp
vem ska då göra det




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-04 18:17



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ja precis så, fint fångat!
2007-12-04

  Bjarne Nordbö
Visst, det rusas förbi allt för mycket. Tänk vad man kan gå miste om. Ett möte. Bra skrivit.
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen