Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hot

Jag hör de

vill inte tro på de

 

Orkar inte lyssna

men inom mig

det upprepas

och tankarna snurrar

 

Är jag ute på farligt vatten

är detta en  varning

är det menat

att den ska få mig

att backa

eller är det

bara ännu ett tomt hot 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 159 gånger
Publicerad 2007-12-04 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson