Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

Vill hålla dig hårt

så du inte glider iväg

men samtidigt finns rädslan

att jag kväver dig då

 

Vill våga släppa taget

våga lita på

vad som händer

men det är svårt

 

men jag samlar mod

och tillslut

är nog rädslan borta

och lugnet beseglat mitt sinne 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 144 gånger
Publicerad 2007-12-04 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson