Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda

Slut ögonen

låt allt finna sin plats

det orda sig

bara du varva ner

 

Blunda

och du finner vägen

genom dimmornas land

och finner tilllslut

din blomsteräng 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 147 gånger
Publicerad 2007-12-04 22:06



Bookmark and Share


    eva m h
Hoppfullt!
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson