Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behovet

Det finns där

söker

väntar

letar sig fram

fyller dina sinnen

gör dagen till ett under

tar dig bort

från alla trista stunder

 

Behovet

av att vara

att känna

och leva

finner inget slut

det är en pågående prosedur 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 128 gånger
Publicerad 2007-12-04 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson