Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet

Vill inte

försvinn

varför går det inte bara glömma

 

Men det skriker

gör tiden grå

ser inget lugn

och stoltheten dämpas

med framtiden

 

Ibland tar minnet av

tragiska bitar

överhand

och slukar allt i sin väg

då är det bäst att se sig runt

vad kan jag stötta mig på 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-12-04 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson