Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker din värme

Jag söker din värme

när natten är kall

 

Jag bär dig i tanken

för att glädjas för vad som kommer

och glömma allt tråkigt längs vägen

 

Jag söker din värme

även fast du inte finns till hands

men känslan skrämmer mörkret

som vill in på flykt 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-12-04 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson