Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet

att få se ett litet barn skratta

att få se dom leka

att få se det dom tycker är jobbit

att få se deras lycka när dom gör någonting bra

att få se deras tårar när dockans huvud lossnar





Jag vill vara ett barn igen, vill slippa det här..

ångesten

paniken

skulden

skammen


vill vara ett barn!!!




Fri vers av -=em=-
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-05 03:05



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
ja. tänk om vill kunde backa tiden...
Fin dikt!
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-