Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har väl fått höra nån gång, om saker bakom ryggen, ibland är de av det värre slaget.


Livslång dödslögn



Sveken var stora av honom
Det var alla möjliga saker som man fått se
Och höra, genom åren

Men när det började höras att
Cancern ”bara var påhitt och ett sätt att få uppmärksamhet”
Då var måttet rågat

När man lever med döden i hasorna
Och nån ”djävul” sprider lögner
Så tappar man förtroendet, som redan var lågt
Helt och hållet

Det avståndstagandet gäller livet ut
För det finns ingen förlåtelse
När lögnen är döden…

Kanske kommer han en gång att stå vid graven
Om cancern lyckas med sitt uppsåt
Och tycka att det var tråkigt

Det är tråkigt
Men du kan dra åt helvete
Bokstavligt talat…




Fri vers av LassO
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-05 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO