Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara fick!

Tänk att
bara för
en dag
slippa vara



jag!












Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 645 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-12-05 07:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
eller kanske tvärtom, det finns ju tvprogram som handlar om att två människor för en dag eller en vecka byter liv eller semester med varandra... byt liv med någon för en dag... bo där den andra bor, sköt den andras jobb, ta hand om den andras möjliga familj...
2008-08-16

  Dessie 35
Härligt tänkt men vem skulle du vilja va istället?
2008-01-17

    Noomi
ja.. ibland vore det skönt att
slippa sig själv..
men ingen är bättre på att
vara du än du..
2007-12-13

  Ulf Lagerholm
den frågan, upplevelsen är bombis
universell -

vem har inte varit där, undrat varför

tycker mycket om det
självklara i texten, att
poängtera något alla
känner å vet, är för det
mesta ett effektivt litterärt
grepp -
2007-12-06

  boen
Frågan inställer sig vad Du då skulle vara?
En blomma?
2007-12-06

  Lilla My* VIP
Klurig tanke som vore rolig att sätta i verket..på gott och ont*
2007-12-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Rolig tanke..tänk om vi skulle byta med varandra för någon dag, så kanske vissa missförstånd skulle kunna rätas ut. O vips, så har vi en snällare värld! /B
2007-12-05

  ninna
ja vem skulle man vara då,nån super.kul tanke men nej vi är nog
best på att spela vår egen roll.kort text med mycket tänkvärda
meningar bra skrivet.
2007-12-05

  Yvonne
Att några få rader kan säga så mycket! Visst tänker man så ibland.
2007-12-05

  albertina
jag tror inte att du är ensammen om att känna så=) Ursch ibland önskar man bara att få vara någon annan en kort stund av sitt liv. Men det är skönt att även känna att det är helt underbart att vara den man är oxå imellan åt. Och det hoppas jag att även du gör. Tack för bra läsning
2007-12-05

  -Ulla Tilemo- VIP
Så känns somliga dagar. De är inte lätta att komma igenom, men det går om man tänker på att imorgon är en annan dag......
2007-12-05

  Patrick K
ibland vill man vara någon annan, helt sant
2007-12-05

    Aurora Borealis
Intressant tanke och bra skrivet!
2007-12-05

  Mats Henricson
Mycket tänkvärt, en oerhört intressant frågeställning......
2007-12-05

  anita VIP
Kanona bra dikt och mycket tänkvärd. Applåder i mängder.
2007-12-05

    eva m h
Vem skulle du vara då och göra vad?

Läs gärna min dikt \"Inte någon annan\".
2007-12-05

  Ronny Berk
en vemodets önskan om att finnas till utan att vara. som..om osynliggörandet eller drömvärlden...svårtolkad text...
2007-12-05

    ej medlem längre
man är bäst som man är.
men vi kan byta för en dag? :P
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl