Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en orgiastisk utflykt i den verbala sängkammaren.......


ORD (8)

Ett gutturalt läte
Ett vaginalt beläte
kanske en dyster metamorfos
som överger hela kosmos
lämnar det mesta därhän
efterbörden blir frän
Ibland behövs spontan dekadens
ge livet en ny chans
motverka sterilitet
uppmuntra fertilitet
Negligera den finurlige
uppmuntra den destruktive
fraternisera med den lurige
barrikadera den instruktive

Fixa en baisse på börsen
eller en kåt gäst i duschen
föredrar det sist nämnda
och hon ska då få känna
på potent vitalitet
ohämmad sensualism
ungdomlig virilitet
passionerad sexualism
för kåtheten är åldersoberoende
den ska bara väckas upp
få bort sitt spelberoende
bli , på nytt, en Tupp ......!!!!!!!!!!!




Fri vers av Mats Henricson
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-05 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska