Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besviken

Vet att jag gör fel

Vet att jag sårar er

Vet att det är fel utväg

Vet att det är ångest, skulden och skammen som gör det


För varenda ärr jag får, så sätter jag ett ärr i era hjärtan..

Jag gör er besvikna..



.. men jag kan inte hjälpa de..




Rakbladet är min bästa vän...




Fri vers av -=em=-
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-05 12:44



Bookmark and Share


  aol
jag gillar dej som du är
2008-06-11

  Bjarne Nordbö
Dina ord skriker Maktlöshet lång väg.
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-