Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära



Ögonen lyser
av lusta
när du kommer nära.
Din blick bränner.
Kroppen hettar
då dina läppar
talar tyst om åtrå
och din tunga
smakar begär.
Motståndet bryts ner
och jag släpper dig
inpå mig,
välkomnar dig
med hungrig famn.




Fri vers av Anna H
Läst 811 gånger
Publicerad 2005-05-13 10:59



Bookmark and Share


  Roger VIP
Fantastiskt text och superslut -med hungrig famn- Otroligt bra rad som sänder texten rätt upp på min favolista
2005-05-15

  Daniel_78 VIP
mmmm mmmm mmmm härlig
2005-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H